Hello GoPro Karma Pilot!
Join our Go Pro Karma community today!
Sign up

Karma refusing to pair - Reverse engineering investigation

Yes most of the time it's blank when I try to boot on SD card.
When I boot normally I always have a display and the NAND boot error.

I tried both sd card 4GB and 16GB.

I will try another software to burn image (I used win32diskimager as you suggested).

Yes the resistor is only on TP1. 3v3 goes directly to sd card (I bridge FB36 with a wire).
The blank screen means there is something wrong with the SD boot. You should try a smaller card, I always use 2GB's.

Make sure you stop by the Discord server, we also have a FB page that has a list of people that can help with the repair but it sounds like you know what your doing.

Log into Facebook
 
You were right I found a old board with a SD card holder I solder it in place of sd adapter and sd boot was ok.
Everything is fine the pairing is resolved.

Thanks for help.
 
  • Like
Reactions: Ninja27
You were right I found a old board with a SD card holder I solder it in place of sd adapter and sd boot was ok.
Everything is fine the pairing is resolved.

Thanks for help.
Hey Sauce, great to hear you got it up and going.
 
Thanks, but this is a dump of the "system" partition.
I assume that the maps are saved in the "data" or "gopro"(less likely) partition

Dump commands:
"data"
update mread store data normal 0x51bf0000 data.img
"gopro"
update mread store gopro normal 0x20000000 gopro.img
I found that password we were looking for.
 

Members online

No members online now.

Forum statistics

Threads
1,041
Messages
7,648
Members
2,587
Latest member
GregC